Werk

Wat wij maken draagt ons stempel. Kenners zien dat. Gebruikers ervaren dat. Wat ze zien en ervaren? Dat het klopt. Dat aan alles is gedacht en dat alles met elkaar verbonden is. Precies op maat gemaakt. Beleving en comfort hand in hand met functionaliteit.

Ons werk ademt innovatie en duurzaamheid. Geen fratsen. Geen trends. Maar een goed gevoel voor de lange termijn. Dat is waar we voor gaan. Samen met u. Want onze creativiteit staat niet op zichzelf, maar is altijd verbonden aan uw wensen.

ROORDINK ARCHITECTEN heeft een portfolio met uiteenlopende projecten. Laat u inspireren en ontdek onze visie op wonen, werken en ontspannen!

Persoonlijk kennismaken?
Graag! Bel of mail ons voor
een vrijblijvende afspraak.

Verbouw & restauratie

Restauratie en uitbreiding monument te PuttenRestauratie en uitbreiding monument te MaarssenVerbouwing jaren '70 bungalow te PuttenUpgrading seniorenhuisvesting te OosterbeekBoerderij te HooglandVilla te PuttenSportshop te AmersfoortRestyling bedrijfspand te PuttenVerbouw woning te PuttenUitbreiding woning te PuttenVerbouwing grand-cafe te ErmeloUitbreiding bedrijfspand te UddelKleuradvies villa te PuttenUitbreiding woning met keuken en overdekt terras te PuttenVerbouwing en uitbreiding jaren '30 woning te Ermelo