Werk

Wat wij maken draagt ons stempel. Kenners zien dat. Gebruikers ervaren dat. Wat ze zien en ervaren? Dat het klopt. Dat aan alles is gedacht en dat alles met elkaar verbonden is. Precies op maat gemaakt. Beleving en comfort hand in hand met functionaliteit.

Ons werk ademt innovatie en duurzaamheid. Geen fratsen. Geen trends. Maar een goed gevoel voor de lange termijn. Dat is waar we voor gaan. Samen met u. Want onze creativiteit staat niet op zichzelf, maar is altijd verbonden aan uw wensen.

ROORDINK ARCHITECTEN heeft een portfolio met uiteenlopende projecten. Laat u inspireren en ontdek onze visie op wonen, werken en ontspannen!

Persoonlijk kennismaken?
Graag! Bel of mail ons voor
een vrijblijvende afspraak.

Voorstudies

Ontwikkeling vakantiepark La Cola Calabardina te SpanjeBedrijfspand te ZeewoldeOntwikkeling hotel te VeenendaalWoningen te GiethoornKantoren, appartmenten en woningen te VoorthuizenNieuwbouw centrale sportaccommodatie te PuttenFunctieverandering agrarisch naar wonen te ErmeloSeniorenwoningen te HierdenInbreidingsplan te HoevelakenInbreidingsplan/ herontwikkeling te HarderwijkVilla te PuttenLandhuis te ErmeloLandgoed te HulshorstBedrijfsgebouw te AmersfoortGaragebedrijf te CoevordenBedrijfsgebouw te HoevelakenGaragebedrijf te HarderwijkBedrijfsgebouw te GarderenOntwikkeling bedrijfsunits te Nijkerk