Werk

Wat wij maken draagt ons stempel. Kenners zien dat. Gebruikers ervaren dat. Wat ze zien en ervaren? Dat het klopt. Dat aan alles is gedacht en dat alles met elkaar verbonden is. Precies op maat gemaakt. Beleving en comfort hand in hand met functionaliteit.

Ons werk ademt innovatie en duurzaamheid. Geen fratsen. Geen trends. Maar een goed gevoel voor de lange termijn. Dat is waar we voor gaan. Samen met u. Want onze creativiteit staat niet op zichzelf, maar is altijd verbonden aan uw wensen.

ROORDINK ARCHITECTEN heeft een portfolio met uiteenlopende projecten. Laat u inspireren en ontdek onze visie op wonen, werken en ontspannen!

Persoonlijk kennismaken?
Graag! Bel of mail ons voor
een vrijblijvende afspraak.

Horeca & ontspanning

Conferentie- en evenementencentrum te UrkClubgebouw Tennisvereniging het Laakhuisje te PuttenHorecabedrijf en kinderdagverblijf in Vathorst AmersfoortBed & Breakfasthotel en lodges in Park Beekhuizen te VelpRecreatiewoningen te NunspeetRecreatiewoningen met horecavoorzieningen te GiethoornHotel met conferentie- en ontspanningsruimte te BrummenCultureel centrum te HarderwijkOntwikkeling vakantiepark La Cola Calabardina te SpanjeActivity Centre en Resort te PuttenRestaurant te EmmeloordBussinesslounge voetbalclub te PuttenHotel met loft-woningen te AmsterdamZorghotel te VelpKookstudio te LunterenHotel met foodcourt en conferentieruimten op Landgoed Barnewinkel te ApeldoornSpeeldome, recreatie- en pretpark in De KlompPoolhouse met wellnessruimte te GarderenWellnessresort De Zwaluwhoeve te HierdenZwembad en wellnessruimte te VoorthuizenMultifunctioneel gebouw te GarderenTransformatie monumentaal boerderijensemble te Oud MilligenKookstudio te Nunspeet