Werk

Wat wij maken draagt ons stempel. Kenners zien dat. Gebruikers ervaren dat. Wat ze zien en ervaren? Dat het klopt. Dat aan alles is gedacht en dat alles met elkaar verbonden is. Precies op maat gemaakt. Beleving en comfort hand in hand met functionaliteit.

Ons werk ademt innovatie en duurzaamheid. Geen fratsen. Geen trends. Maar een goed gevoel voor de lange termijn. Dat is waar we voor gaan. Samen met u. Want onze creativiteit staat niet op zichzelf, maar is altijd verbonden aan uw wensen.

ROORDINK ARCHITECTEN heeft een portfolio met uiteenlopende projecten. Laat u inspireren en ontdek onze visie op wonen, werken en ontspannen!

Persoonlijk kennismaken?
Graag! Bel of mail ons voor
een vrijblijvende afspraak.

Kantoor- en bedrijfsgebouwen

Kantoorgebouwen te Hoevelakenkantoorgebouw te NunspeetRestyling bedrijfsgebouw te PuttenRestyling bedrijfsgebouw te HoevelakenBedrijfsgebouw te NunspeetBedrijfsgebouw te HoevelakenBedrijfswagencentrum te CoevordenKantoren te VoorthuizenAutoshowroom te HarderwijkBedrijfspand te HoevelakenKantoor met werkplaats te GarderenBedrijfspand te NieuwegeinBedrijfspand te PuttenSportshop te AmersfoortDrukkerij te UrkBedrijfsgebouw te EmmeloordBedrijfsgebouw grafische dienstverlener te NijkerkVisserijbedrijf te HarderwijkShowrooms met magazijn te GroningenBedrijfsgebouw te EdeKantoren te BarneveldKantoren te Barneveld2Bankgebouw te NijkerkBedrijfsgebouw te PuttenSupermarkt met woningen te NijkerkDrukkerij te NijkerkBedrijfsgebouw te GarderenSupermarkt met horeca en woningen te Maarn